Max pleacă în Tabără educaţională tocmai în Elveţia


În anii de şcoală din diferite motive nu am reuşit să merg în excursii, să prind gustul lor alături de colegii de clasa, să mă bucur de fiecare moment alături de ei, într-o tabără de exemplu.

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi tineri aleg să urmeze o facultate în străinătate. Însă până a ajunge acolo, se întreabă dacă mediul le este prielnic. Soluţia vine odată cu edutabere.ro, care pune la dispoziţia tinerilor o gamă largă de opţiuni.

Tare mi-aş dori ca vacanţele lui Max să fie constructive şi să le folosească în avantajul său. „Mama, sper că pe mine ai de gând să mă laşi în excursii, aşa-i”, mi-l şi imaginez pe pitic cum vine şi se cere în vreo excursie cu clasa. Aşa că, fac un exerciţiu de imaginaţie şi mă lansez în viitor cu vreo 15 ani… (poate pe atunci vom conduce cu toţii maşini zburătoare) J))

Deci…

Max este aproape de terminarea liceului şi îşi doreşte să urmeze o facultate înafara ţării. Nu e primul pe linie, dar nici cel mai prost din curtea şcolii. Să ne imaginăm că am suficientă putere financiară încât să-l pot trimite într-o tabără educaţională pe care şi-o doreşte de mult, tocmai pentru că se gândeşte dacă s-ar putea acomoda cu facultatea aleasă, cu limba, cu stilul de viaţă din cadrul Universităţii pe care o va alege. Îmi amintesc de serviciul oferit de IntegralEdu (cel mai important consultant educaţional din România pentru studii în străinătate), prin edutabere.ro, aşa că am căutat pe site-ul lor, până când găsim cea mai bună tabără educaţională pentru nevoile şi dorinţele lui: Tabăra de limbi străine sau aventura în Elveţia.

Max îşi face valiza

Max e pasionat de natură şi călătorii. Iarna nu pierde nicio ocazie de a merge la schi, iar vara la cucerit vârfuri muntoase. Un bun motiv de a alege o tabără în ţara Alpilor Elveţieni. De ce a ales Elveţia pentru cursurile 15+ ? Pentru că programul este potrivit tuturor celor cu vârsta peste 15 ani, inclusiv părintilor care doresc să urmeze cursuri de limba engleza sau limba franceză, pe timpul taberei copiilor. Sunt oferite ore individuale de engleză sau franceză, în intervale orare prestabilite între orele 13 si 18. Cursanţii pot alege intensitatea cursurilor de la 1 la 20 de ore pe săptămână. Pentru o taxa suplimentară, pot participa la diferite activităţi precum drumeţii montane, mountain biking, vizitarea obiectivelor locale şi excursii.

Cazarea se face în campus pentru cursuri cu o durată de două ori patru săptămâni. Cursurile sunt de 20 de ore de engleză ori franceză pe săptămână, nivelul de studiu fiind A1 şi C1 în grupe de maxim opt cursanţi.

Taxa include:

  • Cazare în campus
  • Pensiune completă
  • 20 ore de studiu în funcţie de cursul ales
  • Test, materiale de studiu, certificat
  • 1 excursie de o zi pe săptămână (fără prima săpt.)
  • Activităţi sportive, culturale şi distractive
  • Acces la internet
  • Telefon 24/24 în caz de urgenţe
  • Transfer de la/până la aeroportul Geneva în zilele prevăzute

(AICI găsiţi mai multe detalii despre tabără)

Sursa foto: www.edutabere.ro

 

(Acest articol a fost scris pentru campania BlogalInitiative)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s